OUTFITTERS 8-18.DK

e-mind har udviklet et nyt website samt webshop til butikskæden Outfitters 8-18 år med butikker i Aarhus, Vejle, Kolding og Viborg. e-mind har udviklet et kampagnekoncept, som promoverer månedens outfit gennem målgrupperelevante platforme samt skræddersyede kampagner mod kommende konfirmander og deres forældre.

SUPER1RENT

e-mind har assisteret Super1rent med en strategisk udviklingsplan, der resulterede i en ny online strategi for virksomheden. Et nyt website for B2B-kunder med værdiskabende indhold og målgruppeorienterede servicebeskrivelser samt en online marketing kampagne har sat Super1Rent på landkortet blandt udvalgte erhvervskunder i Østjylland.

Interesseret at høre om, hvordan vi arbejder? Kontakt os for et uforpligtende møde.

ONLIMITED

e-mind har udviklet et indholdskoncept til Onlimiteds website bestående af løsningsbeskrivelser af app- og backend-løsninger, inspirationsartikler og case-stories, som er blevet markedsført online overfor udvalgte beslutningstagere på bl.a. LinkedIn og
Facebook.

DECOPLANT

e-mind har udviklet et nyt content-koncept til DECOPLANT og har i samarbejde med øvrige leverandører udviklet en række værdiskabende self-service funktioner til websitet, bl.a. prisberegningsfunktioner. e-mind gennemfører online marketing-aktiviteter for DECOPLANT, der fokuserer på at skabe kendskab og leads til plantevægge og øvrige grønne løsninger til erhverv.

AGF

e-mind udvikler og promoverer content for AGF og Aarhus Netværk – blandt andet i form af casebeskrivelser af sponsorsamarbejde mellem østjyske virksomheder og AGF samt online promovering af arrangementer og events.

KEN STORKØKKEN

e-mind har udviklet et content marketing-koncept til KEN STORKØKKEN A/S bestående af en række inspirationsartikler. Formålet er at promovere og skabe præference for de verdenskendte KEN industriopvaskemaskiner. Målgruppen er beslutningstagere inden for hoteller, restaurationer og institutioner.

Hos E-mind hjælper vi alle vores kunder til at få online succes – skal vi også hjælpe din forretning med udnytte sit online potentiale?

ECOGRAF

Ecograf er et digitalt kvalitetstrykkeri i Aarhus. e-minds opgave er at gøre Ecograf synlig overfor udvalgte grupper af erhvervskunder.
Med udgangspunkt i contentproduktion – herunder bl.a. case-beskrivelser af unikke kundeløsninger – markedsføres Ecograf på en række digitale platforme med fokus på virksomhedens faglige og kvalitetsorienterede DNA.