Kontorlokaler til leje i Åbyhøj – Klamsagervej 31

Nyd arbejdsroen på dit eget kontor med rigtig god beliggenhed i Åbyhøj og kun 500 meters afstand fra Århus Syd Motorvejen. Meget flotte og nyrenoverede kontorlokaler udlejes hurtigst muligt.

Kontorlokalernes størrelse er på 16 m2  og 20 m2 – de kan lejes samlet, men også hver for sig.

Der er to ledige kontorlokaler, som begge er en del af et større kontor, hvor der er adgang til præsentabelt mødelokale med stor skærm, køkken med køleskab og opvaskemaskine, stort fælleslokale og toilet. Kontorlokalerne er uden indskud og forudbetalt husleje – der er 3 måneders gensidig opsigelsesvarsel. Her er arbejdsro og ingen trafikstøj.

Lejen for kontorerne er henholdsvis kr. 2.495 og kr. 2.995 pr. måned + moms (Round Table specialpris – ellers kr. 2.995 og 3.495). Prisen er inklusive varme, el, internet, rengøring en gang om ugen og gratis parkering lige uden for ejendommen. PS – der er et par kontorborde og arkivskabe, som man kan låne, hvis interesse.

Leje pr. måned:

Lille lokale normalpris kr. 2.995 - Round Table specialpris kr. 2.495,- og stort lokale normalpris kr. 3.495 - Round Table specialpris kr. 2.995

Fri Parkering check

Ugentlig Rengøring check

Varme, El & Internet check

Mødelokale

- til fri afbenyttelse

Køkken

- til fri afbenyttelse

Fælleslokale

- til fri afbenyttelse