Den analoge vej til digital succes

Hos e-mind sætter vi fokus på at få alle detaljer på plads, at få dine vigtigste produkter klart defineret – og at betragte de digitale udfordringer gennem analoge markedsføringsbriller.

Hos e-mind hjælper vi vores kunder med at få succes på nettet. Den digitale succes opnår vi gennem et godt, gammelt analogt redskab: en solid praktisk købmandserfaring med at drive forretninger på nettet. Vi har ikke rod i web- eller reklamebureauer. Til gengæld har vi de seneste 20 år udelukkende beskæftiget os med e-handel, hvor vi har opbygget netsalg fra 0 til +100 millioner kroner i forskellige virksomheder – både som ansatte i internationale koncerner og som medejere og webansvarlige i start-ups.

Daglig drift og opbygning af e-handelsplatforme har været vores hverdag, og derfor forstår vi de udfordringer, vores kunder står overfor – uanset om de har erfaring med nethandel eller ej. e-mind adskiller sig fra almindelige webbureauer, fordi vi forstår, at der er en masse detaljer som skal være på plads, før man kan få succes med online markedsføring.

Vores opgave er typisk at hjælpe virksomheder, som har forsøgt sig med e-handel, men som endnu ikke har haft den forventede succes. Vi hjælper vores kunder med at definere de produkter, der skal sælges. For når produktet står klart defineret, så kan vi fokusere skarpt på markedsføringen og udnytte salgspotentialet på nettet. Kunden vil typisk inden for få uger registrere en markant salgsmæssig fremgang – og en øget synlighed i den digitale verden.

“Vi vokser gennem vores kunders succes, fordi vi tror på, at de er med til at opbygge vores troværdighed,” fortæller indehaver af e-mind, Jesper Granzow Andersen.

Skal vi kigge på, om vi sammen kan få din virksomhed op i næste gear på nettet?

Kontakt e-mind