Gratis analyse af din online marketing

GRATIS ANALYSE AF DIN 
ADWORDS- OG ANALYTICSKONTO

Genererer dine AdWords kampagner tilstrækkeligt afkast? Bruger du dit online marketingsbudget korrekt? Måler du på de rigtige KPI’er? Får du udnyttet de nemmeste og mest logiske optimeringsmuligheder, der vokser ud af dine Analyticsdata?

De spørgsmål kan du få besvaret helt gratis hos e-mind. Ja...helt gratis. Vi gennemgår både dine AdWords-kampagner og dine Analytics-data og udarbejder en rapport, der påpeger konkrete forbedringsmuligheder. Herunder hvilke mål, du kan forvente at nå, hvis du følger vores råd og hvilke specifikke optimeringstiltag, du bør iværksætte for at nå disse mål. Her er et udpluk af de ting, vi kigger på:

 

Google AdWords:

 • Vi analyserer på både indkøbspriser, kvalitet og ikke mindst afkast (ROI) på annoncegrupper, annoncer og søgeord
 • Vi gennemgår opsætning i forhold til målretning og brug af diverse features

 

Google Analytics:

 • Vi gennemgår kontoopsætning
 • Vi analyserer konverteringsdata for både betalt- og ikke betalt trafik
 • Vi analyserer på adfærdsdata i relation til navigation og evt. købsflow på websitet/shoppen
HVORFOR EN GRATIS ANALYSE?

Hos e-mind er vi specialister i e-handel og optimering af online markedsføring. Vores påstand er, at der altid er noget, der kan gøres bedre. Online succes beror på løbende optimering. Intet er statisk. Tallene bevæger sig – og du skal arbejde for at få dem til at bevæge sig opad. Vi vil gerne hjælpe dig på rette vej – og helst hele vejen. Derfor mener vi, at det kun er fair, at du uden beregning får et realistisk billede af dit online potentiale og den reelle markedsføringsindsats, der skal til for, at du når dine mål. Om du så efterfølgende vil benytte dig af vores assistance til at indfri dette potentiale, skal stå dig helt frit for.

 

Det med småt:

Der er ikke noget med småt. Vi tilbyder dig analysen helt gratis og uden nogen som helst forpligtelse til at indgå i et efterfølgende samarbejde. 
Analysen er 100% fortrolig og ingen oplysninger videregives til 3. part.

Kontakt e-mind, så vi sammen kan gennemgå din nuværende situation og få konkrete forbedringsforslag – UDEN forpligtelser.

Du kan også læse mere om vores andre marketings muligheder under vores markedsføring

 

Google Analytics

Få professionel rådgivning omkring dit site - inkl. en månedrapport med ekspertkommentarer

Med udgangspunkt i de mest relevante nøgletal for dit site/webshop, fremsender vi hver uge en rapport til dig. Vi udarbejder, med udgangspunkt i de relevante nøgletal, hver måned en månedsrapport med konkrete anbefalinger til, hvad du med fordel kan arbejde med på dit site/webshop for at optimere de forskellige områder såsom trafik, konvertering, omsætning og fastholdelse af dine besøgende.

Hver måned får du altså ekspertrådgivning – typisk foregår det på et konferencekald eller ved et fysisk møde - som tager udgangspunkt i den nuværende situation på dit site. Det kan eksempelvis være rådgivning om, hvordan du skal forholde dig:

 • til dine 10 mest besøgte sider
 • til de mest populære søgeord
 • hvis afvisningsprocenten stiger
 • hvis trafikken falder
 • hvis konverteringen falder

Som oftest vil du selv kunne arbejde med vores løsningsforslag og anbefalinger, mens vi i andre tilfælde kan hjælpe dig med eksempelvis A/B splittest, nyt design, kundeklubnyhedsbreve osv.

Kontakt e-mind og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle den helt rigtige online marketing strategi for jeres løsning.

 

Få en GRATIS analyse og en plan for øget vækst

Bliv kontaktet

Online Strategi

Udnyt din forretnings fulde potentiale med en gennemtænkt online strategi, hvor fokus og markedsføringskroner ikke placeres i én kanal, men fordeles med strategisk omtanke på flere afgørende indsatsområder. Indsatsområder som ikke blot gør din forretning attraktiv online, men som samtidig gør dine besøgende til betalende kunder.

 

Hvad skal indeholdes i en online strategi..??

Hos e-mind er vi specialister i brugervenlige og mobiloptimerede hjemmesider og webshops, AdWords-kampagner med synlige placeringer i toppen af Google og SEO-løsninger, som optimerer din online position. Værdifulde markedsføringsværktøjer hver for sig, men opnå fuld effekt ved at forene værktøjerne i en samlet online strategi. e-mind hjælper dig med at lave en online strategi ud fra følgende 3 indsatsområder:

 1. Tiltræk flere besøgende - gør de besøgende til betalende kunder
 2. Styrk din konvertering – så endnu flere af de besøgende, bliver til betalende kunder
 3. Gør dine kunder til loyale kunder – at dine kunder handler hos dig igen og vil anbefale din forretning til andre

Målet er at gøre din forretning synlig og attraktiv for en relevant målgruppe, og skabe en købsproces uden barrierer mellem din virksomhed og dine kunder – nuværende som potentielle kunder. Med en gennemført online strategi vil din virksomhed indprente sig i din målgruppes bevidsthed og gøre din forretning til den ‘foretrukne’ frem for bare ‘én i mængden’.


Kontakt e-mind
 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle den helt rigtige online strategi for jeres løsning.

 

Hvem taler om dig?

Kunderne taler om jer på de Sociale Medier, men lytter I?

e-mind holder dig opdateret på, hvad der siges om din virksomhed og jeres brands på internettet.

Nutidens forbruger tillægger websites for sociale netværk, forums, blogs og online nyhedsmedier mere og mere tid. Virksomheder bruger også mere tid på deres tilstedeværelse på FacebookTwitterLinkedIn og diverse andre sociale netværk.

Er tilstedeværelsen succesfuld, begynder kunderne at tale om dig. Men hvordan holder du styr på omtalen? Og hvordan gør du brug af den?

Fremstå nærværende og troværdig

e-mind har udviklet en komplet løsning til overvågning af alle danske nyhedsmedier, samt sociale medier som LinkedinFacebook og Twitter.  e-mind holder dig underrettet via mails om positiv og negativ omtale af din virksomhed, dine medarbejdere, dine produkter eller hvad du ellers kunne ønske at holde øje med.

Det giver dig mulighed for at deltage i de samtaler, der opstår omkring dit produkt, og får dermed din virksomhed til at fremstå nærværende og troværdig.

Analyser omtalen

Den indsamlede data benyttes til statistik, der gør det overskueligt for dig at identificere og analysere din målgruppe og deres behov. Du kan rate omtalen og få en grafisk fremstilling af såvel den positive som negative omtale.

Kontakt e-mind og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe den ønskede øgede online synlighed, salg og loyalitet på de sociale medier.